App Store stavar död till Jailbreaking iPhone

Jag vill gärna säga att kvaliteten av appar på Apple App Store är så överlägsna de gjort för jailbreakad iPhone att ingen skulle bry jailbreaking längre. Men det är definitivt inte fallet. Medan några av de apps ganska polerad mycket är i nivå med deras jailbreak medel och många jailbreak apps kommer aldrig att göra det till Apps Store eftersom de kommer att rubba nätoperatörer eller äpple – t.ex. app som låter dig skapa flera iTunes bibliotekets på telefonen så att du kan synkronisera med mer än en dator, eller VoIP program som tillåter dig att ringa samtal utan att få ut ett öre av din mobiloperatör.

Lägg till detta det faktum att de flesta av de program på via AppTapp på en jailbreakad telefon är gratis och det gör jailbreaking din nya iPhone 3G mycket lockande. Några har redan hunnit det som ses i denna video, https: //www.youtube.com/watch v = ldbyi_FXitE

Så vad väntar vi på – låter låsa våra telefoner och få massor av gratis App godhet. MEN VÄNTA Jailbreaking var tollerated innan och några av jailbreak app utvecklare har välkomnats på App Store … men innan Apple hade ingen konkurrerande tjänster att konkurrera jailbreak apps och nu gör de. De kommer inte vill att användarna ska kunna välja mellan en gratis jailbreak app när de försöker sälja en liknande App för $ 9,99 i App Store.

Så vad kommer Apple att göra. Räkna med mycket hårdare polis av iPhone. Regelbundna uppdateringar stänga kryphål som hackare har använt för att jailbreaka, och även bricking telefoner som det upptäcker har manipulerats. Även om inte olagligt att det kommer att bli mycket mer riskfyllda jailbreaking telefonen här gången.

Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction

Star Trek: 50 år av positiv futurism och djärv social kommentar

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

De bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation

Efter timmar, Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction, After Hours, Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, rörlighet, Kobo Aura ONE först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme, innovation, bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation