De insamlade tankar Mark Hurd

Mark Hurd gick från att köra NCR till att köra vad som nu är, utan tvekan, den största IT-företag i världen, HP. Han måste göra något rätt så här är några insamlade tankar om den store mannen tas från två sessioner som hölls i veckan på HP: s sammankomst i Las Vegas (se historia). Och han gillar siffror. Stora siffror. Massor av stora tal. I själva verket har han en fantastisk behärskar stora siffror.

1. Hur stor kan HP få;? Analytiker uppskattar att HP kommer att vara ungefär $ 100 miljarder företag,. 2. Vad var fel på HP innan han stegade in till stan,? På HP våra kostnader expandera snabbare än våra intäkter. Det är inte en bra situation,. 3. Vad som är rätt på HP, nu är han i stan,? Kostnaderna var samma på HP 2007 som de var 2005. Vi har varit effektiva och kan växa på samma gång,. 4. Visdom,. När försörjningskedjorna bryts händer dåliga saker,. 5. FoU,. HP har haft $ 20 miljarder i FoU under de senaste fem åren,. 6. Nummer,. Företaget fartyg tre skrivare varje sekund. Vi sänder två datorer per sekund. Vi skickar en server var 10 sekunder,. 7. Varför sanningen gör livet enklare,. Vi har en version av sanningen för HP,. 8. Om begränsningar,. Människor kommer till mig med idéer till nya produkter och någon gång måste jag säga att vi inte kan göra det. Och jag kan inte få alla “HP köpte ett annat företag på måndag,… 9 på miljön,. 10 på skillnaden i HP,.. För tjugo år sedan ungefär 70 procent av bolaget var hårdvara fjol, ungefär 70. procent var programvara.

Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction

Star Trek: 50 år av positiv futurism och djärv social kommentar

Kobo Aura ONE, först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme

De bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation

Efter timmar, Star Trek: Nio sätt vår vetenskap är nära sin science fiction, After Hours, Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, rörlighet, Kobo Aura ONE först ta: Storbilds-e-läsare med 8 GB lagringsutrymme, innovation, bästa tech uppfinningar genom tiderna som avancerad civilisation