Delad skärm drift, HTC förbud, officiell Reddit app

I takt med tiden, är Google enligt uppgift arbetar på att lägga delad skärm multi-tasking till Android. Detta skulle göra det möjligt att ha två eller fler applikationer på displayen samtidigt för samtidig användning.

Detta sattes till iOS 9 så Android skulle spela catch-up med Apple.

Källa: The Verge

En officiell app för Reddit kommer snart till Android. Den Reddit laget har bett om betatestare att utjämna de veck i inbyggd app för att få det släpps snart.

Källa: Techcrunch

Senare denna månad några HTC-telefoner kommer att förbjudas från försäljning i Tyskland av Deutsche Telekom. Föreläggandet beställdes av Mannheim tingsrätt i Tyskland för en kränkning av talkodning patent av HTC.

HTC väntas överklaga föreläggande.

Källa: Android och mig

Kinesiska Huawei vill sprida sin verksamhet i väster och hoppas att få sin Honor linje av smartphones i USA. Företaget har retad USA med denna avsikt för sitt varumärke populär i öst.

Källa: Engadget

Twitter reaktion på Apple Launch

Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch, och AirPods

Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, smartphones, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, rörlighet, Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vattentäthet, fem färger, säkerhet, Android lockscreen bypass: Google fläckar skavank på Nexus 5X telefoner

Split-screen operation kommer till Android

Sista minuten iPhone 7 rykten pekar på vattentäthet, fem färger

Android lockscreen bypass: Google lappar skavank på Nexus 5X telefoner

Officiell Reddit app på väg till Android

HTC-enheter förbjudna i Tyskland

Huawei hoppas att anpassa sina Honor telefoner till USA