Det finns bara ett business case för BYOD – Produktivitet

Bring din egen enhet (BYOD) fenomen har endast funnits en kort stund, och det växer hela tiden. Det som började med några anställda driver att använda sina personliga smartphones för arbete har utökats till att omfatta tabletter och bärbara datorer. Vissa entusiaster gillar att använda sin egen utrustning på arbetsplatsen, och fler och fler företag att anta praxis av olika skäl.

Om ett företag är ett Fortune 500 företag eller en liten start, det finns egentligen bara en anledning att tillåta anställda att BYOD. Ökad produktivitet från arbetstagare som använder sina egna värdefulla prylar är den enda anledningen att göra det.

se relaterad

Bruket ska inte ses som ett sätt för företaget att spara pengar, och jag hör från folk varje dag som ser detta på jobbet. Nej, företagen bör endast tillåta anställda att använda sina egna prylar om det gör dem mer produktiva på jobbet.

Oavsett hur informellt företag närmar BYOD finns långsiktiga konsekvenser och kostnader som kommer att vara ett resultat. Säkerhet är en stor fråga, som anställda förväntar frihet när man använder redskap betalas ur egen ficka. De kommer inte med blida ögon på ett företags låsning ned sin telefon eller surfplatta.

Att låta arbetstagare att ta med sig egen utrustning för att rädda det lilla företaget pengar är det värsta på grund av allt för BYOD. Detta är affärer, och företagen måste betala sitt eget sätt att spela. Att sätta bördan av att köpa redskap på de anställda kommer att slå tillbaka någon gång. Folk är snabba på upptaget, och när de räkna ut du dra nytta av dem din moral kommer tank.

Små och stora företag försöker lista ut hur man ska genomföra BYOD på bästa sätt för deras verksamhet. De säkerhetsfrågor är inte trivial, och stöd för personlig prylar en potentiell mardröm för företaget. De flesta företag kommer att inse att låta arbetarna ta med sig egen utrustning kostar dem pengar i det långa loppet.

Även om det kan tyckas vara en moral booster för att låta de anställda använda sina egna iPhone och Android-telefoner, de fördelar för företaget att göra det är ganska små. Speciellt när man jämför dessa förmåner till de potentiella problem som den skapar.

Om att föra sin egen utrustning för att arbeta resulterar i ett stort hopp i produktivitet, då och först då kommer bruket att skörda frukterna. Alla andra förmåner är triviala och potentiellt kostsamt för företaget på lång sikt. Detta är inte annorlunda än någon annan praxis som berör de anställda.

Vi har grousing om valet av sämre hårdvara våra företag pracka på oss i år. Men vi har använt det produktivt eftersom det krävs av oss att göra det. Det har inte förändrats bara på grund av BYOD. Summan av kardemumman är vad som finns i bolagets bästa intresse?

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

BYOD: Död av ledig semester, The ABCs of BYOD för SMB, MS Office vs Quickoffice:? BYOD kan vinna striden, BYOD: Vad tror

Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone