? Få på Linux jobb tåg med ett nytt system administration klass

Vill du ha en bra jobb i tech? Sedan lära sig Linux är väl värt din tid. År 2013, tech arbetsplatsen Dice rapporterade att ledande Linux administratörer gjorde $ 90.853. Förra året uppgav Dice att Linux jobb var mer efterfrågade än någonsin och att löner och bonusar skulle upp.

Så, vad gör du behöver för att få en del av denna söta kontanter? Tja, måste du lära dig Linux. Grunderna är enkla: bara ladda ner en fördelning och börja spela med det. Men för att verkligen gå platser som du behöver för att bevisa dina galna Linux kunskaper med en certifiering. Den nyaste av dessa certifieringar, Linux Foundation Certified SysAdmin och ingenjör, verkar vara både riktigt populär bland företag och verkligen hårt.

Och när jag säger hårt, menar jag verkligen, verkligen hårt. Jag har känt bästa Linux proffs som tog dessa tester lätt och misslyckats. Men, har Linux Foundation ett svar: En ny egen takt “Essentials of System Administration” klass.

Kursen bygger på lärdomar från stiftelsens första mooc-kurs (MOOC) Introduktion till Linux, som hade nästan 300.000 studenter. Denna kurs, dock kommer att bli mycket svårare.

Den nya klassen, enligt Linux Foundation, är utformad “för att lära alla nödvändiga kunskaper och bakgrund som krävs för att arbeta som systemadministratör i ett företags IT-miljö. Den innehåller lektioner på användaradministration, systemsäkerhet, och programhantering, och det har mer än 70 laboratorier för att hjälpa eleverna öva de färdigheter de lär sig. Och eftersom kursen är egen takt, kommer studenterna att kunna ta sin tid att verkligen behärska ämnen i sin egen takt. ”

Om det låter som en hel del material, ja det är. Jag rekommenderar att endast personer som redan har ett fast grepp om Linux grunderna ens överväga det.

Priset, som buntar i Linux Foundation Certified SysAdmin examen, är för närvarande $ 499. Att, jämfört med lärarledda lektioner, är inte mycket. När jag letade efter motsvarande klasser, jag hittade dem kommer någonstans från en $ 1000 till $ 2500. Om du är den typ av person som kan lära från en online, självstudier klass, ser den nya onlinekurs som ett fynd.

Du kan registrera dig för klassen idag. Lycka till!

Linux Foundation certifieringar tar bort, Linux arbetsmarknaden värmer upp, Linux Foundation introducerar nya Linux certifieringar, Linux Foundation fria nätet intro till Linux klass öppnar sina dörrar

 Berättelser

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Enterprise Software;? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, Enterprise Software, Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september

Apple att släppa iOS 10 den 13 september, MacOS Sierra den 20 september