Inom två år, kommer 80% av alla medicinska data vara ostrukturerad

Vi är alla medvetna om ökningen av medicinska journaler på grund av förändringar i regleringen. Man skulle kunna tro, då, att de flesta av de lagringskrav skulle vara för att hantera och lagra dessa patientjournaler.

Lagring, NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni, Cloud, Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden, datacenter, Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinera, lagring, Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip

Men följande IBM video säger att 80 procent av hälsouppgifter som lagras i 2015 kommer att vara ostrukturerade data, data som inte passar in i fina rader och kolumner. Eftersom nästan alla journaler som omfattas av Affordable Care Act är i huvudsak formulärdata, innebär detta att en stor mängd av lagringsutrymme som krävs av den medicinska världen är inte ett resultat av den särskilda regelverk.

I själva verket, säger IBM att kroppen av medicinsk kunskap fördubblas vart femte år. Som avbildning förbättras och M2M växer, är mer mobildata fångas. Mer intelligenta sensorer utplacerade, både hemma och sjukhusbundna patienter. Datalagrings belastning för medicinska organisationer är helt enkelt kommer att skjuta i höjden.

Detta, naturligtvis, leder till en annan stort problem: Sekretess och säkerhet. Health Insurance Bärbarhet och Accountability Act (HIPAA) och Health Information Technology för ekonomisk och klinisk Health Act (HITECH) båda kräver journalföring garantier. Som medicinska data exploderar i volym, blir det dataskydd utmaningen större och större.

Följande video från IBM undersöker några av omfattningen av problemet. Det är en marknadsföring video, så ha det i åtanke, men det ger dig en god förståelse för de typer av utmaningar och lösningar som vi kommer att titta på för medicinsk datalagring.

NetApp lanserar mid-tier system för uppgifts sjöar, samarbetar med Zaloni

Michael Dell på balans EMC affären: “Vi kan tänka på årtionden”

Dell Technologies lyfter: Här är vad man ska titta på när Dell, EMC, en uppsjö av företag företag kombinerar

Facebook öppna källor ZStandard datakomprimering algoritm, syftar till att ersätta tekniken bakom Zip