Med QNX vid horisonten, här är 5 skäl bör du ändå överväga en ny BB OS 7 smartphone

Jag postat min fullständig översyn av tre nya RIM BlackBerry modeller och förklarade några skäl till varför jag allvarligt överväger en för mig själv. Med QNX-baserade BlackBerry-enheter på vägen kanske du frågar dig själv om du ska bara vänta eller köpa en av dessa nya nu så låt oss ta en ytterligare titt på några överväganden.

Smartphones, USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu, Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Zack skrev ett inlägg notering fem skäl bör du glömma den nya BlackBerry-enheter och jag måste ta frågan med ett par av dessa skäl.

Jag har några anledningar till att människor och företag kan överväga att köpa en av dessa nya enheter.

Jag försöker inte att uppmuntra alla att gå ut och köpa dessa nya BlackBerry eftersom att dessa beslut är en personlig en där du behöver hitta en enhet som fungerar för dig. Men jag tror att det är verkligen legitima skäl att dessa nya BB smartphones vettigt. Anser ni att det finns en marknad för dessa nya smartphone? Planerar du att plocka upp?

USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod