Några bra betalt Android-appar nu gratis på Amazon

Det finns massor av Android-enhet ägare där ute, och det skapar en stor efterfrågan på Android-appar. Tyvärr, det finns massor av program att välja på i Google Play Store, vilket gör det svårt att upptäcka pärlor.

Det är lätt att glömma att Play Store är inte det enda stället att få Android-appar. Amazon har en App Store, och även om det inte har ett urval så stort som Googles butik körs Amazon ofta specialerbjudanden som erbjuder program på en bra rabatt, och ibland till och med gratis.

En sådan särskild pågår just nu, och det finns några ganska bra Android-appar på spel. Den största en speciell är gratis just nu: Documents To Go, som normalt kostar $ 14.95.

Nedan kan du se alla program som är tillfälligt gratis på Amazon, så om du ser något av intresse, skulle du bättre huvud till Amazon och plocka upp den. Det finns ingen indikation på hur länge de kommer att vara gratis.

Observera bilden nedan är från en sökning, och det dynamiskt förändras, så när du besöker sidan, kan det se annorlunda ut. Spara sökningen för att hålla ett öga på fria Android-appar på Amazon.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, M2M marknaden, innovation? studsar tillbaka i Brasilien