Samsungs gigant LED resultattavlan ger förbättrad interaktion: Display VP

(Webbplatsen / Cho Mu-hyun).

Även fotboll är fortfarande Sydkoreas nationella favorit för internationella matcher, under det senaste decenniet, har baseball tagit över som folkets favorit fritid spel med cirka 7 miljoner besökare till ballparks per år. Och mycket som USA och Japan, där baseball är en stor sak, har arenorna i sin tur utvecklats till spektakulära, moderna coliseums att skryta ära sina hemstäder för utlänningar.

SK Wyverns, baserat på Munhak baseballstadion i staden Incheon, väster om huvudstaden Seoul, har varit en av de mest påkostade spenders av alla lag. Det ville ha en ansiktslyftning för sin 14-åriga Incheon SK Happy Dream Park hemmaarena som kan vara värd 30.000 personer att erbjuda skyltar som kan göra det till en global “milstolpe”.

SK inte vill att det ska vara “bara en annan resultattavlan i en ungefärlig” i Sydkorea “, säger Younsik Kim, VP på Samsungs Bildskärm divisionens företag Display Team, i en intervju med webbplatsen.” De ville, en, det bli en global landmärke, och andra, kan tillåta spel skådare att bättre njuta av spelet.

“Så som ledde oss till att tro att det skulle vara meningsfullt att bygga den största LED [lysdiod] skyltar för en ungefärlig i världen som kommer med de bästa lösningarna som gör att spelare-åskådare interaktion”, sade han.

Med början i december under lågsäsong, Samsung fick arbeta i ett jobb som behövs vara klar i 112 dagar innan säsongen började. Företaget behövde för att ta bort de gamla resultattavlorna, producera och installera LED-moduler, och bygga en tillhörande ledning och sändning programvara.

Totalt 16300 LED-moduler tillverkade var i sin fabrik i USA och levereras till Incheon, där 168 personer och två 200-tons kranar användes för att installera dem att göra de 63 meter med 18 meter skyltning, som består av två 1920×1080 full HD-tecken placerade sida vid sida. Det är 77 meter kvadrat större än den i Seattle Mariners Safeco Field, den största i MLB.

Tung snö och vind under vintern var en av våra största utmaningar “, säger Kim.” Och på natten, när vi arbetade med kalibrering eller upplösning kontroll orsakade vit skärm panik från människor som bor i angränsande lägenheter.

“Tidigare liknande projekt hade oss som en partner bland många, men detta är den i särklass största för oss att vi var den viktigaste partner som samordnad planering, projektering, konstruktion, och system som kombinerar och testning”, tillade han.

Ny programvara har installerats som möjliggör utstationering av andelen spelare slår eller stjäla en bas under en match. Till exempel, om en viss spelare är på andra basen, kan lösningen beräkna risken för att stjäla tredje, baserat på databasen har, och ladda den på skärmen.

(Webbplatsen / Cho Mu-hyun).

De vanliga funktionerna är alla i, alltför – åskådarna kan ladda ner SK Wyverns app och vara en del av live-evenemang under spelet, som den stora skärmen gör mer spännande, säger Kim. För LED-skärmar debutmatch på fredag, två Wyvern abonnenter såg sig sida vid sida för en öl dricker tävling på nära 70 meter skärmen för mycket spänning från mängden.

På grund av den höga upplösning stora skärmen, spelare, cheerleaders och besökare av vår studie spel har konsekvent sagt att de känner sig mer en del av matchen genom att visas på LED resultattavla “, sade han.” Besökarna går till ballparks att få känslan av att vara en del av matchen – det roliga faktor som skiljer sig från att titta på spelet på TV på en soffa. Och vi försökte vårt bästa för att få det interaktiva faktor genom att erbjuda nya program och den bästa upplösningen.

Samsung har varit världens största TV-tillverkaren av intäkterna för tionde raka år och Visual Display division, eller TV-verksamheten, vill utöka sin hegemoni utanför hemmet för företaget.

Ungefärlig Projektet är en del av den sydkoreanska tech jätte planer på att visa upp sin teknik tapperhet i LED, ett företag som det är tungt att främja, och en del av sin B2B bildskärmsverksamheten.

Enligt IHS, den globala marknaden för LED var värt $ 1,47 miljarder förra året. Detta kommer att växa till $ 1,57 miljarder i år och $ 2,01 miljarder 2020.

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7;? Reliance Jio rocks indiska telekom med data och fri röst billiga, iPhone 7 prislappar kan hindra Kina försäljning,? Koreas Minkonet sätter infödda objektannonser ovanpå sin VR streamingtjänst, Samsung och T-Mobile samarbetar på 5G prövningar

Samsung fick allvarliga på LED företagsverksamhet när det förvärvade USA: s Yesco Electronics – som byggde tecknen i Londons Piccadilly Square och hotell i Las Vegas – i mars förra året. Det döptes Prismview tidigare i år.

Överlägsenhet LED från tidigare teknik som används för utomhusskyltar eller resultattavlor talar för sig själv, och Las Vegas är ett bevis på detta “, sade vice president.” LED kommer inte bara att göra nya landmärken, men det kommer att användas för att integrera mer IT har som kommer att öka ömsesidig kommunikation.

Ingen kan med säkerhet säga vad som kommer att hända om 10 år i branschen. Men i ett par år, föreställa detta: En stor utomhus LED-skärm i närheten av eller ovanpå en global biltillverkare huvudkontor, sina kunder över hela världen, från Tokyo, Tyskland, Sydkorea, skicka feedback leva på den skärmen, den öppen, ömsesidig kommunikation som erbjuder och främjande den erbjuder också genom att visas på en vacker, stor skärm. Detta är den typ av verksamhet som kommer inom några år.

Korrigeringar 14:11 AEST April 4, 2016: 70-meters-skärm från 100 meter skärm, 63 meter med 18 meter skyltning från 93 meter med 18 meter.

iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner, hårdvara, Raspberry Pi träffar tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt, iPhone, A10 Fusion: Silicon driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Raspberry Pi slår tio miljoner försäljning, firar med “premium” bunt

A10 Fusion: Kisel driver Apples nya iPhone 7 och iPhone 7 Plus

LED tryck