Singapore för att starta Smart Work Centers i telecommute tryck

Singapore planerar att införa samhälls utrymmen med delade kontor som en del av en mer omfattande planer på att främja distansarbete och möta behoven hos mobila arbetstagare.

Den Infocomm Development Authority of Singapore (IDA) inledde ett samtal-för-förslaget (GFP) för Smart Work Centers (SWC), i ett uttalande torsdag.

Flera nya trender bidrar till förändringar i hur och var vi arbetar: med tekniska framsteg, människor är mer anslutna och information kan nu vara tillgänglig överallt, företag söker vägar att övervinna hinder för att växa med begränsad kontorslokaler, och förändringar i förväntningar på arbetskraften med övergången i demografi “, säger Ida.

Myndigheten noterade enheter för arbete har också gått mot bärbara datorer, smartphones och surfplattor. “Begreppet arbetstid har också flyttat från fastställda varaktighet till nästan när som helst”, det läggas till.

Genom att arbeta nära hemmet på en SWC, kan de anställda minska restiden och hjälpa få bättre balans mellan arbete och privatliv åtaganden noterade IDA,. Anläggningarna gör det också möjligt för företag att växa utan begränsningar av utrymme. Ett nätverk av SWCs belägna i bostadsområden över Singapore kan hjälpa företag att nå en outnyttjad begåvningsreserven som inte var tillgängliga för dem tidigare på grund av den fysiska placeringen av kontoret och restiden krävs, förklarade det. Detta kan också gynna ekonomin från den ökade arbetskraftsdeltagande.

Erbjudanden av SWCs inkluderar workdesk-as-a-service, och andra kompletterande kontorstjänster som utskrifter, mötesrum och videokonferenstjänster, möjligen på en pay-per-use modell.

Satsningen innebär samarbete med National Library Board (NLB) och folkets förening, som kommer att erbjuda totalt fem gemensamma utrymmen, för SWCs. Dessa utrymmen finns i Jurong Regional Library, Geylang East Public Library, Toa Payoh Public Library, Kampong Ubi Community Centre och Kolam Ayer Community Club. Intresserade sökande till den gemensamma fiskeripolitiken kan föreslå alternativa platser.

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Den största hemligheten i social: Brand samhällen finns överallt

Den smutsigaste lilla hemlighet om stora uppgifter: Jobb

Att bygga en smartare robot med djup lärande och nya algoritmer

SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, den största hemligheten i social: Brand samhällen finns överallt, stora datamängder, de smutsigaste lilla hemlighet om stora uppgifter: Jobb, Robotics, bygga en smartare robot med djup lärande och nya algoritmer

Potentiellt mer talang, tidseffektiv