? Slack växer med kontor lansering i Australien

Slack har öppnat sitt första australiska kontor i Melbourne för att tillgodose den alltmer växande Asien-Stillahavsområdet marknaden.

Melbourne-baserade kontoret är bolagets sjätte globala kontor, med företagets vd och grundare Stewart Butterfield sade under den officiella bandklippning ceremoni på torsdag huvud beslutet att öppna ett kontor i Australien är att tillgodose Asien-Stillahavsområdet och tid zon.

Seek, Isobar, och REA-gruppen är några australiensiska kunder som redan använder Slack.

Kontoret kommer huvudsakligen att bestå av personal kundsupport.

Slack CTO Cal Henderson berättade webbplats som till skillnad från andra kommunikationsaffärsapplikationer såsom Yammer, som förvärvades av Microsoft under 2012 för $ 1.200.000, att slack framgång hittills drivits av programmets förmåga att bli ett centralt nav för snabbmeddelanden, samt som synkron och lång formen asynkron kommunikation, oavsett om människor är rörliga, på kontoret, eller i en annan tidszon.

Från och med februari 2016, hävdar företaget att ha 2,3 miljoner dagliga aktiva användare och upplevde 10-faldig ökning i användare under 2015, när storleken på den genomsnittliga betal laget ökade med 20 procent.

“Yammer var enormt framgångsrika, men jag tror att den stora skillnaden vi har sett är Yammer lagt till en annan kanal, där man måste kommunicera med människor”, sade han.

Vi försökte Yammer pre-Slack och det var verkligen populärt för en vecka, och den andra veckan människor skulle lägga saker, och den tredje veckan att se till att folk såg vad du skrivit skulle du e någon. Genom att lägga till en annan kommunikationskanal, var det dömt att misslyckas.

Henderson tillade vidare att eftersom företagen började använda slack i stället för andra kommunikationsverktyg, har användningen av e-post minskade med 95 procent.

Företaget har samarbetat och integrera med andra tjänster såsom Twitter, Dropbox, Trello, Google Docs, och MailChimp. Slack App Store innehåller nu 300-plus program med Slack har bara byggt en handfull av de integrerade, som är “högre end programvara”, säger Henderson.

“Först när vi först byggde Slack, gick vi efter tjänster som vi använder och våra första kunder, som var tech företag i Bay Area, användning. Under tiden som Slack vuxit vi har förskjutits mot att låta utomstående byggda tjänster inom Slack, så om du börjar någon SaaS företag det är vettigt för dig att integrera med slack eftersom det är vad dina kunder vill ha “, sade han.

Enligt Henderson, är integration med sådana ansökningar en viktig strategi för företaget att inte bara växa, men förbättra den totala användarupplevelsen oavsett vilka verktyg de använder.

En av de saker e-post är inte lämpade för, men används mycket för, är en blandning av Linkedin förfrågningar, Facebook-meddelanden, och det är en ganska dålig medium för att få meddelanden, e-post byggdes inte för det. Men Slack byggdes för att vara navet för alla verktyg som du använder för verksamheten “, säger han.

Vi är ett företag inom mjukvaruutveckling så det knyter alla verktyg vi använder för mjukvaruutveckling.

Under kalenderåret framåt, Henderson sade företaget planerar att lansera en företagsspecifik version av Slack att förbättra kommunikationen i större företag, till exempel Adobe, som för närvarande har 120 lag med hjälp av Slack men är inte integrerade. Den nya produkten förväntas också har single sign-on, integration med aktiva kataloger, och gör det möjligt att tillhandahållande och de-tillhandahållande användare.

När vi först byggde Slack, visionen vi byggde det var för lag, för små grupper som finns i hela företaget, och för stora företag det är en affärsenhet.

“Vad vi har sett är att vi får en hel del användning inom mycket stora företag, men eftersom den ursprungliga sättet vi utformat Slack det fungerar bra för en grupp av några tusen men det var inte avsedd att ha 100.000”, sade han.

I december förra året lanserade företaget en $ 80.000.000 kapitalfinansieringsrunda. Detta följde en serie av tidigare investeringar rundor: I April 2015 $ 160.000.000 höjdes, $ 120 miljoner upp i oktober 2014, och $ 42.800.000 i april 2014. Ytterligare finansiering av $ 17.200.000 höjdes före lanseringen av Slack när företaget var handel som Tiny Speck och höja för Glitch spel. Investeringarna har stötts av Accel, Andreessen Horowitz, Social + Capital, KPCB, Google Ventures, Horizons Ventures, IVP, Spark, DST och index

På frågan om företaget skulle överväger ansökan om IPO helst snart, Henderson sade att det finns inga omedelbara planer.

Just nu är fokuserade på att växa verksamheten.

Moln, moln mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software,? TechnologyOne tecken AU $ 6,2 affären med jordbruk, Samverkan, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Slack ansluter en växande lista över startup öppna en australisk kontor som inkluderar Square, Survey och Dropbox.

Upplysningar: Aimee Chanthadavong reste till Melbourne med Slack.

Cloud mjukvarutillverkaren Coupa filer för $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tecknar AU $ 6,2 affär med jordbruk

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner