Snapchat arbetar på “upptäcka” prenumerera funktion för utgivare: Rapportera

Snapchat arbetar på en Discover funktion som gör det möjligt för användare att prenumerera på specifika kanaler. Innehållet från förlagen, som inkluderar vice, ESPN, och andra, sedan kommer att visas i en användares berättelse ström, enligt Recode.

Detta innebär att användarna inte behöver söka Discover sidan, och i stället innehållet kommer att läggas där snapchat s 100 miljoner användare går det mesta i appen. Utgivare kommer att skörda mer trafik och engagemang i appen.

Snapchat överväger också att skicka push-meddelanden till användare, varnar dem att deras favoritkanaler har nytt innehåll.

Recode rapporterar snapchat är ute efter att ersätta varje utgivares cirkulär logotyp med ett magasin-liknande bild som roterar dagligen beroende på innehållet – för att göra appen mer visuell.

Snapchat; har exploderat i; popularitet. I januari rapporterade Business Insider att snapchat användarna titta 7 miljarder videoklipp per dag.

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, mobilitet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada