SolidFire skjuter en fast en över alla flash array lagring båge

I denna fem-minuters videointervju med SolidFire på DellWorld 2015, får du en bättre förståelse för vad alla flash arrayer kan göra för ditt företag. Min några minuter med Worldwide Channel Director Mark Conley täckte DellWorld meddelande för sina återförsäljare och kunder, som är i grunden en uppsättning instruktioner, manus, och information för att ge dem möjlighet att bygga mer robusta system. Det är verkligen en arkitektur guidebok för dem som behöver bygga bättre system runt lagring.

Google lanserar flashminne och en ny lastbalansering option på sin Cloud Platform.

SolidFire Flash arrayer utformades ursprungligen för tjänsteleverantören industrin, men nu har spridit sig till företag, eftersom företaget tjänster kundernas applikationer och behöver ställa dem och optimera dem. I själva verket låter SolidFire lösning kunder att ställa prestanda för minimum, maximum, och brast kapacitet.

SolidFire s lagringsnoder tillåter företag att skala ut kapacitet som behövs. Som ditt företags behov växer, kan du lägga till noder på dina nuvarande system utan att köpa en helt ny lösning.

Vem är en bra passform för SolidFire är alla flash array lösningar? Om du driver ett företag vars kapacitet behov är mindre än SolidFire lägsta systemkapacitet på 35 TB, då är det förmodligen inte en bra passform för dig. SolidFire kundbas består av medelstora och stora företag eller små som har stora datakraven. I allmänhet, men bryter sin kundprofil ner till tre primära sektorerna

Men lagring är lagring och antingen du behöver det eller du kommer att behöva det. Det finns inte mycket debatt om det. Men är lagring bara en del av bilden i SolidFire. Som Mark Conley föreslår i intervjun, SolidFire erbjuder lösningar inom Agile infrastruktur, Cloud Orkestrering, dataskydd och de vanliga virtualiserings misstänkta.

Så om du läser tillsammans eller lyssnar och du förstår inte riktigt vad som menas med smidig infrastruktur, moln orkestrering och dataskydd, låt mig upplysa er.

Tyvärr har det fyllt sig med slagord till den punkt där jag inte ens säker på om vi vet vad vi pratar om längre. Och om du hatar slagord så mycket som jag gör, kommer detta att vara en behandling för dig

Jag insåg, efter att ha talat med SanDisk, är att traditionell lagring alla men döda teknik. Vad kommer att ersätta det kommer att överraska dig.

Agile Infrastruktur – Detta är svårt att beskriva. Agile infrastruktur, tror jag, är mer av ett koncept än en verklig sak, men i dess mest allmänna mening är det ett försök att förenkla en beräkna “paket”. Paketet består av lagring, nätverk och dator (CPU och minne) i ett snyggt (konvergerat) logiskt, och ibland fysiskt, omslag. Det lovar förenklade, centraliserad förvaltning modulkomponenter för köp-as-you-grow scenarier, och enkel, bolt-on skalbarhet.

Cloud Orkestrering – Orkestrering avser, du gissade rätt, orkestrar där ett gäng disparat grejer kommer tillsammans för att göra något underbart hända. Den underbara sak är automation. Så Cloud Orkestrering lovar att automatisera vissa delar cloud computing, vanligen genom en webbaserad portal, även känd irriterande som “en enda glasruta.” Till exempel, driftsätta en ny ansökan kan göras genom denna webbportal med ett par klick, medan backend är inbetalning lagring, beräkna och nätverk gjort som genom ett trollslag.

Data Protection – Nu är det här något som vi kan alla få våra huvuden runt utan psykedeliska affischer, svarta ljus, eller sinnesförändrande marknadsföring fluff. Återställning (DR), kontinuitet, säkerhetskopiering och återställning – detta är saker jag kan visualisera utan hjälp av Visio-diagram eller Excel. Min favorit aspekt av dataskydd är att det finns saker som du aldrig verkligen vill använda, men man måste ha det. Det är som försäkring med mycket höga premier och mycket höga självrisker.

Tack vare videographer Joseph Butler av Short Film killar för att producera detta och alla mina DellWorld 2015 filmer och ljudsändningar.

VMware stärker vSphere uppdaterar Horizon, Workspace ONE produkter

VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag

Nutanix köper PernixData, Calm.io i ett försök att stärka sin moln ambitioner

Service Providers, stora företag, Openstack Kunder

Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys

Virtualisering, VMware stärker vSphere uppdaterar Horizon, Workspace ONE produkter, Cloud, VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag, datacenter, Nutanix köper PernixData, Calm.io i ett försök att stärka sin moln ambitioner, datacenter, Nvidia lanserar virtuell GPU övervakning, analys