? Sony debuterar mellanregister Xperia C5 Ultra och M5 med tjock slå kameror

Sony Xperia M5;. Sony

Sony har avtäcka Xperia C5 Ultra och Xperia M5, till två nya midrange telefoner som lutar på deras avancerade kamera specifikationer standout från mängden.

Sony har sitt öga på selfie tagande marknaden med den nya Xperia C5 Ultra: det finns en 13-megapixelkamera på framsidan och baksidan av sex-tums bildskärm. Samtidigt är Xperia M5 något högre prisklasserna mellanregister enhet, en fem-tums display vattentät smartphone med en 13-megapixel framsidan kamera och 21,5-megapixel huvud snapper som Sony säger tillåter ägarna att skjuta som ett proffs.

Sonys kämpar smartphone enhet kommer rättegången ny vanilj version av Android med svenska användare under de kommande tre månaderna.

Förutom de två kameror, Xperia C5 Ultra har en aluminiumram men annars kommer med mellanregister specifikationer, inklusive en full HD-skärm på 1920 x 1080 pixlar, 2GB RAM, 16 GB lagring och en 2930 mAh batteri. Det körs på en 1,7 GHz MediaTek chip och levereras med Android 5.0 Lollipop. LTE kommer att stödjas på vissa marknader och enheten kommer att finnas tillgänglig i svart, vitt och mynta.

Xperia M5 display och lagrings specifikationer är samma som den Xperia C5: s, men den har 3 GB RAM och en större 2600 mAh batteri samt en 2 GHz 64-bitars MediaTek Helio X10 octacore processor. Det är också vattentät och dammskyddad, och kommer att finnas tillgänglig i guld, svart och vitt varianter.

En nackdel med båda enheterna är att medan de kommer att levereras med en redan tunn 16GB lagringsutrymme, kommer endast 10 GB faktiskt vara tillgängliga för användning. För att kompensera för detta, kommer båda enheterna “USD kort stöder upp till 200 GB extra lagringsutrymme.

Sony har inte avslöjat detaljer om prissättning, men säger att paret kommer att lanseras i vissa tillväxtmarknader länder från mitten av augusti.

Paret anländer som Sonys mobilenhet kämpar för att gå med vinst, trots slutar sin strävan efter skala, skära styrka och minska storleken på sin smartphone portfölj. Enheten rapporterade en $ 188 förlust förra veckan för första kvartalet.

Mellanregister lanseringen kommer som rykten snurra runt lanseringen av Sonys nästa flaggskepp, Xperia Z5, förväntas anlända i september.

Sony

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning

Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg

Söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner

Sony kommer inte exitsmartphones på grund av sakernas Internet strategi, Sony läckage sin oanmälda SmartBand 2 med Android app, Sony återvinner smart förra årets design för sin nya Xperia Z3 + telefon

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, iPhone, Hur säkert torka din iPhone för återförsäljning, hårdvara, Nu kan du köpa ett USB-minne som förstör allt i sin väg, Enterprise Software, söt SUSE! HPE hakar sig en Linux-distributioner