? Splunk lanserar analystjänst för IT-drift

Splunk på tisdag lanserade en analystjänst för IT-verksamheten i ett drag som ger en främre till dess maskininlärning verktyg.

Bolagets Splunk IT Service Intelligence verktyg är utformat för att ge visualiseringar och Analytics för att spåra tekniska infrastrukturen. Målet för Splunk IT Service Intelligence (ITSI) är att hitta frågor, ta reda på orsaken och hitta lösningar.

Splunk programvara historiskt har använts för att spåra IT-infrastruktur via stockar. Splunk har blivit en viktig stor uppgifter spelare i företaget och har varit att lägga front-end verktyg för att göra sin programvara mer tillgänglig.

Enligt Splunk, har mer än ett dussin kunder varit igång ITSI i produktionsmiljöer för att kartlägga nyckeltal. ITSI ger instrumentpaneler för IT-tjänster och övervakning, kartor infrastruktur och resultatindikatorer, ger analyser och har borra ner data för att bedöma problem.

ITSI, finns som en rättegång, kommer som Splunk meddelat allmänna tillgängligheten av Splunk Enterprise 6.3. Den senaste Splunk Enterprise lägger analys, visualiseringar och händelsesamling från internet of things enheter.

Mer

Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform

Är detta en ålder av Big OLAP?

DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap

MapR grundare John Schroeder steg ner, COO för att ersätta

Splunk toppar Q2 beräkningar korsar 10.000 kunder märke i världen, Splunk förvärvar maskininlärning och säkerhetsföretaget Caspida, Splunk namn GE Capital, IBM alun Antani CTO

Socialt företagande, Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform, stora datamängder, är detta en ålder av Big OLAP,? Big Data Analytics, DataRobot syftar till att automatisera lågt hängande frukt uppgifter vetenskap, stora datamängder, MapR grundare John Schroeder steg ner, COO för att ersätta