Stratasys namn HP ledn ny CMO

3D-utskrifter leverantör Stratasys anlitade en topp Hewlett-Packard verkställande till ny Chief Marketing Officer.

När man tittar på de branscher som 3D-utskrifter är avsett att störa i framtiden, är listan lång och framstående. Här är vårt förslag om tillståndet i 3D-utskrifter, är de sätt företag som använder den idag, och hur det kommer att revolutionera framtiden för verksamheten.

Stratasys sa att det utsett Chris Morgan till Chief Marketing Officer. Morgan kommer att leda marknadsföringsstrategi på Stratasys med globala expansion som ett primärt mål.

Morgan var en senior vice president i tryckerikoncern och personliga system HP: s. Han ledde också Asia Pacific / Japan affärer på HP: s bildbehandling och tryckverket från 2004 till 2009. Från 2001 till 2004 ledde han marknadsföringen för tryckverket.

Tidpunkten för Morgan utnämning är intressant. HP sade bara att det skulle komma in på 3D-utskrifter marknaden 2016. Stratasys är en av de ledande aktörerna i 3D-utskrifter idag.

Mer

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplats?

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

ANZ Bank att blanda tech verkställande däck

HP för att aktivera 3D utskrift marknaden 2016: Kommer kunderna vänta, 3D-skrivare transporter fördubblas varje år fram till 2018 för $ 13,4 md marknaden, 3D-utskrift vänder strategiskt 2015, säger Gartner, HP: s stora split: Fem skäl det är ett bra drag; Forskning: 60 procent av företagen använder eller utvärdera 3D-utskrifter, 3D-utskrifter stora mysterium: Var är HP?

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, samarbete, Vad är organiserande princip i dagens digitala arbetsplatsen,? CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, CXO, ANZ Bank att blanda tech verkställande däck