Studie: US Webbsurfare rankas tredje

Även USA har långt fler människor på nätet än något annat land, har andelen amerikaner som använder webben halkade och rankas nu tredje världen.

Enligt en studie att släppas tisdag av den internationella undersökningsföretaget Ipsos-Reid, USA: s andel av Internetanvändarna föll från första plats till tredje 1999-2000 efter dominerar webben sedan starten. Denna andel kommer att fortsätta att sjunka som Internet blir en populär destination i andra delar av världen.

Sverige rankas högst upp i 2000 med 65 procent av befolkningen som använder webben, följt av Kanada med 60 procent och USA på 59 procent.

Schatten sade även den amerikanska marknaden har antingen nått en platå eller är i “en bit av en 7: e omgången sträcka,” Kanada och Sverige går framåt och integrera Internet i fler människors liv. Han tillskrivas tillväxten till ekonomier i Kanada och Sverige, där det finns mer jämlik fördelning av inkomster än i USA, där en “digital klyfta” separerar många människor från Internet mainstream.

Studien, som bygger på mer än 28.000 intervjuer med online-användare i 30 länder och vanliga konsumenter i 35 länder, visade också att Sydkorea och Singapore har ökat snabbare än stora europeiska marknader som Tyskland, Belgien och Storbritannien. –Gwendolyn Mariano, Särskilda till webbplatsen News

TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum

VPN förbjuda att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord

Självdrivande taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore

Singapore öppnar lab för fintech experiment

Telekomföretag, TPG gäller att delta i Singapore mobil auktion spektrum, säkerhet, VPN förbud för att skydda upphovsrätten diskriminerande, kommer att driva användare under jord, innovation, Själv köra taxi att erbjuda gratis åkning i Singapore, Banking, Singapore öppnar lab för fintech experiment