ThinkPad Tablet 2 på vägen

En av de bästa Windows 8 tabletter jag har testat är ThinkPad Tablet 2 av Lenovo. När jag tittade på det tidigare i år 10,1-tums skärm imponerade på mig eftersom det skapat en stor formfaktor för en tablett. Jag var frestad att köpa Tablet 2 när jag testade det vid lanseringen men listpriset på $ 729 stoppade mig kall. Liksom andra Windows 8 tabletter priset på Tablet 2 har sjunkit en hel del så jag öppnade min plånbok och har en på vägen.

ThinkPad Tablet 2 är en stor tablett på grund av sin storlek och vikt. Skärmen är relativt hög upplösning (1366×768) för sin 10,1-tums storlek och vid 1,3 lbs det är lättare än iPad. Släng i en tunn form (0,39 tum) och du har en mycket rörlig tablett som kör hela Windows 8 för över 10 timmar.

Se relaterade: ThinkPad Tablet 2: En första titt | ThinkPad Tablet 2: Inking i Windows 8, ThinkPad Tablet 2: Första intryck

Tablet 2 Jag köpte levereras med en penna, så jag kommer att kunna dra full nytta av den goda infärgning i Windows 8. Jag har saknat förmågan att använda en penna med Windows som min HP Envy x2 saknar penna stöd. Videon nedan sköts tidigare i år när jag först testa tabletten och det visar infärgningsförmåga Tablet 2.

Jag är mycket glada ThinkPad Tablet 2 kommer att dyka upp snart. Jag var nöjd med allt om det när jag testade den, förutom priset. Med priset nu mindre än $ 600 Jag kunde inte försitta det.

Jag köpte också den bärbara tangentbordet för Tablet 2 eftersom jag göra så mycket skrivande. Jag tyckte att det var en bra balans mellan bärbarhet och funktionalitet så att köpa en var en självklarhet. Jag tycker inte om $ 120 priset dock, som jag tycker är lite högt.

Jag kommer att dela min fortsatta erfarenheter med ThinkPad Tablet 2 när jag har det, under tiden de specifikationer av mitt köp är följande

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Processor: Intel Atom Z2760 (2 kärnor, 1,8 GHz, 1 mg cache), OS: Windows 8 Pro (32-bitars); Display: 10,1-tums IPS (1366 x 768); Pen: ja, Grafik: PowerVR SGX545 i Atom SoC ; Lagring: 64 GB eMMC; Minne: 2 GB; Kameror: 2MP front, 8MP bak (720p videoinspelning), Ljud: stereohögtalare (0,5 Watt x 2), trådlös: Wi-Fi a / b / g / n, Bluetooth 4.0, GPS, Vikt: 1,3 lbs, Mått:. 10,34 x 6,48 x 0,39 inches, batteri: 30 Wh, Slots / portar: 1-USB 2.0, minihdmi, microSD, dockningskontakten, 3,5 mm ljud

Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone