Top iOS nyheten i veckan: Beats Musik, Apple böter, nya iOS 8

När Apple förvärvade Beats Audio i år, frågan om vad det skulle göra med Beats musik strömmande ljud tjänsten var snabb till ytan. Denna fråga tycks vara besvaras med en rapport som hävdar Beats Musik kommer att införlivas i iOS nästa år.

Enligt rapporten tjänsten förblir betalas endast, till skillnad från konkurrenterna som tenderar att erbjuda gratis och betalda nivåer av audio streaming.

Källa: 9to5mac

En jury i USA tingsrätten fann Apple hade överträtt på gamla personsökare patent. Böter på $ 23.600.000 togs ut för kränkningar patent.

Den fina är en bråkdel av den ursprungliga $ 237.200.000 klaganden Mtel hade begärt.

webbplatsens Zack Whittaker har en bra ta på IBM och Apple allians som syftar till att få mer av den senares växel i företaget. Whittaker synpunkt att båda företagen kan lära sig att bli mer flexibel än tidigare är giltig.

Detaljerna i alliansen var, täckta när affären tillkännagavs, och värt en läsning för att få upp farten.

En uppdatering för iOS 8 slå denna vecka, och förutom felrättningar Apple lovade några trevliga förbättringar. Version 8.1.1 är avsedd att ta itu med olika problem som orsakas av iOS 8.0, men det är för tidigt att säga om så är fallet.

Apple uppgav att den senaste versionen av iOS är tänkt att ge prestanda ett uppsving på vissa enheter och ger bättre batteritid.

Källa: Forbes

Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Apple att slå Beats Musik i iOS nästa år

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Äpple fined miljontals över personsökare patent

IBM och Apple, sitter i ett träd

iOS 8.1.1 släppt