Top iOS nyheten i veckan: bricking iPhones, OneNote penna stöd, Office och iCloud, iOS beta

Det verkar som varje vecka ser vi Microsoft att lägga till funktioner till sin växande iOS-app linje. Den här veckan var en stor en, lägga penna stöd och handskriftsigenkänning till OneNote för iOS.

Detta fångar slutligen IOS version av OneNote upp till Android. Handstilsigenkänning, aka OCR, möjliggör sökning i handskrivna anteckningar.

Källa: Microsoft

Artister använder ofta dyra grafik tabletter knutna till en Mac för att skapa konstverk. En iPad-app kan nu förändra Apples tabletten i en anständig ersättning för ritplatta.

låter Astropad artister rita på iPad och har den visas i realtid på en Mac. Appen erbjuder inte grafiska verktyg, i stället så att användarna kan använda sina egna föredragna verktyg.

Källa: Redmond Pie

Ett nytt proof of concept har släppts som visar hur en jailbreak tweak kan permanent tegel iPhone. Författaren släppte farliga proof of concept tweak på hans personliga Cydia förvar.

De farliga tweak mässar med kritiska NVRAM av iPhone, vilket kan göra att stänga för gott. Koden åtföljdes av en varning om att författaren inte kan återuppliva murad telefoner. Han hävdar att han släppte tweak för att visa hur skadlig hackare kan lätt döda jailbreakad iPhone.

Källa: iClarified

Denna vecka Microsoft lagt till stöd för fler moln lagringsalternativ till Office för iPhone och iPad. Detta inkluderar möjligheten att arbeta med iCloud Apples molntjänst.

Microsoft omfamna molnet i stor skala, med stöd i Office för de flesta större molntjänster.

Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

OneNote för iOS får handskriftsigenkänning

På grund av framgången med den sista betaversionen av OS X, är Apple ryktas planera den första beta för kommande versioner av iOS. Ryktet säger att den kommande iOS 8.3 release kommer att följa en publik beta för att hjälpa squash buggar före start.

Om så är fallet, kommer Apple antagligen använda sin Appleseed program för att administrera publik beta. Detta kan mycket väl ske med tanke på Apples problem med iOS 8.0.

Källa: OSnews

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Förvandla din iPad till en ritplatta för Mac

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Betänkande Jailbreaking iPhone kan tegel telefonen

Office för iOS får iCloud stöd

Apple rapporterade använder första publik beta för iOS 8.3