Top iOS nyheten i veckan: iPhone 6 i Kina, Apple Pay, raderar iOS bug iCloud-filer

Jätten kinesiska marknaden kommer att få iPhone 6 oktober 17. Det kommer att säljas av bärare och på nätet, med order accepteras den 10 oktober.

“Vi är mycket glada över att få iPhone 6 och iPhone 6 Plus till våra kunder i Kina på alla tre transportörer vid lanseringen”, säger Apples vd Tim Cook.

Källa: telecomasia.net

Inte återställa alla inställningar i iOS 8, som en bugg kommer också radera alla dina dokument i iCloud.

När dokumenten raderas från iCloud, kan de synkronisera sina enheter till molnet hitta dem också raderas lokalt med nästa synkronisering.

Borttagna filer kan återställas från säkerhetskopior.

Källa: MacRumors

Ett rykte har dykt upp som hävdar de i stånd att veta är om att iOS 8.1 uppdateringen som gör Apple Pay, kommer att släppas på oktober 20. Utvecklare fick tillgång till betaversionen av 8,1 nyligen.

Det finns ett antal förbättringar och korrigeringar kan förvänta sig av iOS 8.1 med Apple Pay mobilbetaltjänster från Apple den största av dem.

Källa: iClarified

Med Apple Betala snart att lansera, har inte många detaljer publicerats om det förrän denna vecka. Folket på TUAW erbjuder en utmärkt närmare titt på Apple Pay som är värt en läsas av dem som är intresserade.

Översikten omfattar allt från hur Apple Pay kommer att arbeta till varför det är så säker. Mekanik en Apple Pay transaktion beskrivs i detalj.

Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

iPhone 6 går till Kina

Källa: TUAW

En hel del av nyheterna om iOS 8 har inte varit positiva, börjar med Apple bricking iPhones med den första uppdateringen till OS. Saker och ting har inte lugnat ner sig även efter ett par efterföljande uppdateringar som släppts för att ta itu med dessa inledande problem.

Användare rapporterar om online-forum som iOS 8 orsakar problem med Bluetooth. Rapporter visar att enheterna är slumpmässigt kopplar, särskilt iPhones parade med bilar.

Den goda nyheten är att vissa berörda användare rapporterar att betaversionen av iOS 8.1 fixar dessa problem med Bluetooth.

Bug i iOS 8 kan radera iCloud dokument

Källa: MacRumors

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Apple Pay kan starta den 20 oktober

Grundlig titt på Apple Pay publicerade

Online-forum visar användare som har problem med Bluetooth och iOS 8