Truphone World meddelade med internationell trafik över 66 länder

Det har varit ett par år sedan jag reste utanför USA, men när jag gjorde jag tog alltid längs en Truphone SIM-kort. Igår meddelade Truphone Truphone World, ett internationellt serviceerbjudande för företag som tillhandahåller data och ringer i 66 länder.

Den Truphone World tjänsten har en kärngrupp av åtta länder kallas Truphone Zone. Varje Truphone SIM levereras med ett amerikanskt nummer och ett internationellt nummer. Med Truphone Zone kan du få upp till åtta internationella nummer (sex extra) på en enda Truphone SIM-kort så att dina kunder i dessa länder kan göra lokalsamtal på lokal priser. De åtta länder i Truphone zonen är USA, Storbritannien, Australien, Hong Kong, Nederländerna, Tyskland, Polen och Spanien.

Ibland är det mest genomgripande lösning är att ändra hela problemet.

Med den ökade efterfrågan på internationella data, Truphone erbjuda större kapacitet buntar för individuella och gemensamma planer. Jag läste nyligen internationellt resande undersökning resultat att 40 procent av USA: s mobilkunder stänga dataroaming från de tre stora transportörer att undvika kostnader som kan totalt i hundratals varje dag. Med Truphone World, du köper en tilldelning till ett rimligt pris och har fullständig kontroll över din internationella tjänsten samtidigt hålla regelbundna tal som du kan dela som företagsnummer.

Jag är en T-Mobile USA kund och min första tanke var att jag redan få billig internationell täckning genom T-Mobile. Det är viktigt att läsa det finstilta på T-Mobile webbplats som anger standarddatahastigheter är 128 kbps och ingen uppbindning är tillåten. Du läste rätt, 128 kbps. Det är tillbaka till EDGE (aka 2,5G) hastigheter. Truphone körs på 3G eller högre hastigheter. Jag har kunnat njuta av 3G-hastigheter och tjudra min Nokia-telefon till min iPad i Storbritannien så kommer att fortsätta att använda en Truphone SIM när jag reser utomlands.

De uppger också att “överdriven” roaming kan leda till begränsningar eller tjänste avslutningar, men det finns ingen definition av vad det innebär. Företagen har inte råd att ha sina data begränsas eller tjänsten stängdes så Truphone World lösning är definitivt en tjänst att överväga.

Du kan köpa lokala förbetalda SIM-kort när du reser till olika länder, men då antalet förändras med varje SIM, du måste göra tid att få ett och ställa upp, och det finns lokala och varierande gränser med varje bärare.

 rapportering

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

Tru SIM, sinnesfrid och betydande kostnadsbesparingar för internationella resor, Truphone tillkännager globala gemensamma planer (CTIA 2013), Truphone får ytterligare finansiering investerare, expanderande globala verksamhet

Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod, iPhone, här vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone