TSA petition cirkulerar att kräva säkerhet efterlevs

Transportation Security Administration står inför en arg folkstorm för att följa ett domstolsbeslut att publicera ett meddelande-och-kommentar politik på dess primära screeningsförfaranden, särskilt om användningen av “backscatter” maskiner.

Nu finns det en öppen petitionen ut TSA och berättar Obamas administration att tvinga TSA att följa den tidsfrist de missat mer än ett år sedan. UPPDATERING: Framställningen har stängt, inte uppfyller sitt mål på 25.000 underskrifter.

Kräver Transportation Security Administration att följa lagen!

USA hovrätten fastställde i juli 2011 att Transportation Security Administration tvungen att genomföra – och publicera – ett meddelande-och-kommentar regel på sin politik för att använda “Advanced Imaging Technology” för primär säkerhetskontroller på flygplatser.

De Advanced Imaging Technology maskiner, ursprungligen utplacerade i 2007, är källan till vrede bland integritet förespråkar som hävdar maskinerna anta en grundlagsstridig visite utan sannolika skäl, kränker de mänskliga rättigheterna för flygpassagerare.

Samtidigt ett stort antal fysiska säkerhetsrapporter har visat att maskinerna är lätta att besegra, och tyder på att förlita sig på maskinerna är i och för sig en allvarlig säkerhets svaghet.

Det har också funnits ett antal negativa och oroande civila säkerhets, integritet och säkerhet incidenter med maskinerna, passagerare och TSA personal.

TSA skulle publicera politik i Federal Register, ta kommentarer från allmänheten och motivera sin politik baserad på allmän ingång.

Domstolen beordrade TSA att göra detta “utan dröjsmål.”

Mer än ett år senare, har TSA inte börjat allmänheten processen.

TSA har argumenterat för år mot att ge någon allmän ingång meddelande-och-kommentar om deras politik, fastslog domstolen i sin 2011 dom att TSA hade inget skäl för att ha misslyckats med att genomföra meddelandet-och-kommentar reglering.

Enligt framställningen uttalande

Kräver Transportation Security Administration att följa lagen!

Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, säkerhet, FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän, säkerhet, WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål, säkerhet, Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer

(…) TSA har inte uppfyllt allmänhetens oro om sekretess, om kostnader och förseningar, svagheter i säkerheten, och de potentiella hälsoeffekterna av dessa maskiner.

Om regeringen kommer att “kroppen scan” amerikaner på amerikanska flygplatser, bör president Obama tvinga TSA att börja allmänheten processen domstolen beordrade.

Framställningen mål är 25.000 underskrifter och tidsfristen är torsdag 9 augusti.

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

FBI gripanden påstådda medlemmar av Crackas med inställningen för att hacka amerikanska Gov’t tjänstemän

WordPress uppmanar användare att uppdatera nu för att åtgärda kritiska säkerhetshål

Vita huset utser först Federal Chief Information Security Officer