Vad heter i min plattform agnostiker redskap väska?

Jag skämta ofta om att arbeta i ett hemmakontor som jag sällan ser. De flesta dagar jag går ut för att arbeta på en allmän plats eller en annan att ge mig möjlighet att ha olika landskap och att se hur andra använder mobil teknik. Jag har turen att ha flera prylar att välja mellan för denna avlägsna arbete och alla har sina egna styrkor. Här är vad jag brukar ta på mina dagliga arbetsresor.

Dagliga arbetssystem

Smartphones, USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu, Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Varje dag tar tag jag ett system för mitt skrivande beroende på hur jag känner. På senare tid som har varit ThinkPad Tablet 2 oftare än inte som det har fördelarna med att vara en lätt tablett för att göra online forskning men blir en nära laptop med tangentbordet tillbehör.

Vissa dagar jag kasta MacBook Air (MBA) i påsen när stämningen slår mig. Liksom Tablet 2 Air ger hela dagen batteritid så jag inte någonsin ta en strömadapter med mig. MBA är en fin bärbar dator och tjänar mina behov fint.

När Tablet två eller MacBook Air går i påsen jag glider också iPad mini i en ficka med dragkedja på påsen. Detta är i första hand för den integrerade LTE som låter mig arbeta var som helst i centrala staden utan att behöva hitta en wi-fi-hotspot. Jag använder det också för att läsa böcker med Kindle app.

Andra dagar jag ta min iPad inbäddat i ZAGG Profolio + tangentbord fall. Jag kan göra vad jag gör med andra system så det finns inga kompromisser. Om jag planerar att skriva en lång artikel jag använder iPad som enda app displayen minimerar distraktioner andra system gör alltför lätt med flera fönster. IPad har även LTE så när jag tar det jag lämnar iPad mini hemma.

Tablet 2 och iPad både passar i Indy Bag från sfbags.com. Denna väska är så liten som kan vara samtidigt bär varje tablett med tangentbordet. Det finns en smal ficka på baksidan av påsen för iPad mini behov.

MacBook Air är en lite för lång för att passa in i Indy Bag så jag bär den i Flight Jacket av MacCases. Jag bär den som en tunn ryggsäck med valfria remmar, jag får fler kommentarer om denna väska än någon annan jag har använt.

När jag går ut genom dörren för utflykter där arbetet inte förväntas, jag bär iPad mini i ZAGGkeys Cover. Jag kan använda iPad mini för att läsa böcker eller casual online saker men med tangentbordet i ZAGGkeys Cover om lusten slår att skriva något betydande jag kan enkelt göra det. Återigen, kommer LTE i iPad mini till hands hela tiden, särskilt på dessa utflykter som wi-fi är ofta inte tillgängliga.

Jag bär denna lilla växel i mindre Indy Bag Jag har som är ännu mindre än den för de större tabletter. Jag gillar att använda minsta storleken möjligt för vad kit jag ta med mig och denna lilla Indy Bag är perfekt.

Jag använder Samsung Galaxy Note 2 och har i flera månader. Jag gillar allt om telefonen, den stora skärmen, Android OS, och pennan. Jag tar snabba anteckningar med pennan och hitta mig få online med telefonen hela dagen. Jag använder inte ett ärende på Not 2.

Vissa människor verkar tro annorlunda men min sats bevisar jag plattform agnostiker. Dessa prylar kanske inte fungerar för alla men alla fungerar bra för mig. Jag behöver inte ens önskar jag tog en annan enhet med mig eftersom de alla låt mig komma ner och få saker gjorda.

I väntan på den oundvikliga frågan, jag har inte en favorit gadget i denna del. Var och en har sina egna styrkor och de Låt mig göra vad jag behöver göra. Jag tycker var och en av dem av olika anledningar och jag älskar att jag kan göra mitt arbete oavsett vad det är i påsen.

Ingen en enhet är bättre än de andra, var och en är bara annorlunda. Jag är lyckligt lottad att mitt arbete kan göras med någon av dessa prylar. Det kanske inte är fallet för alla, men det är för mig.

Jag köper så många enheter eftersom jag älskar mobil teknik och kan inte försitta det. Det är därför loadout i min utrustning väska förändras så ofta. Jag är beroende av mobil tech och det kommer inte att förändras.

Se recensioner

ThinkPad Tablet 2: Best Windows tablett

Nya MacBook Air: Haswell ups spelet

Hur jag använder iPad som en seriös skrivsystem

Hit the road som Harrison Ford med Indy Bag

Flight Jacket av MacCase: Perfect MacBook / Ultrabook påse

Galaxy Note 2: Förändring av hur jag använder mobilt tech

USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Det är i påsen

andra utflykter

Telefonen

observationer