Varför är Apple rädd att konkurrera med Samsung?

De flesta människor som vissa produkter, men Apple-fans älskar sina produkter. Och vem kan klandra dem? Jag äger en Apple TV, fem Mac, iPad, och två iPod Touches eftersom de är darn goda enheter, och jag är en Linux fläkt. Så varför är Apple så rädd för Samsung och andra Android smartphone och surfplattor leverantörer som den försöker att stämma dem i marken i stället för att konkurrera med dem,? Apple inte bara stämma Samsung i USA. Apple har stämt Samsung runt om i världen. I Australien, Tyskland och Storbritannien och mer än två dussin andra länder, har Apple gjort samma usel patentkonstruktionskraven: Samsung har stulit utseendet och känslan av sin iPhone och iPad.

Smartphones, USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu, rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skador, rörlighet, australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7

Dessa påståenden är falska. Det finns inget unikt om Apples iPad eller iPhone design. Det är inte bara min åsikt. En brittisk domare berättade Apple måste berätta för världen om både dess Storbritannien. webbplats och i brittiska tidningar att, Samsung hade i själva verket inte intrång på iPad design. Se själv hur unik Apples tablet design är, Apples iPad Design Patent: Vart där, gjort det (bilder), Du kanske har märkt att alla smartphones och tabletter tenderar att se ut varandra. Det finns en anledning till det. De alla gör samma saker, de är alla avsedda att passa i en mänsklig hand, och telefonerna är avsedda att placera mottagaren vid örat och sändaren vid munnen. Ingen av Apples design patent borde ha beviljats ​​i första hand,. De var igenom och Apple bestämt sig för att hålla dessa processer som körs till det bittra slutet. Redan 1994, sa Steve Jobs, “Bra konstnärer kopierar stora konstnärer stjäl” Han borde veta Jobs tog Xerox PARC: s Windows, Ikoner, Meny och Pointer (WIMP) idéer och använde dem för att skapa Mac-gränssnittet,… I slutet av hans liv dock Jobs förändrade hans melodi. “jag kommer att spendera min sista döende andetag om jag behöver, och jag kommer att spendera varenda krona av Apples $ 40 miljarder dollar i banken, till höger detta fel … jag kommer att förstöra Android , eftersom det är en stulen produkt. Jag är villig att gå kärnvapenkrig på detta “, sade Jobs,. Detta är galet, men även om det inte kommer att kosta Apple $ 40 miljarder dollar för att hålla dessa stämningar kommer, måste jag undra varför, nu när Tim Cook har klev in Jobs skor, är Apple fortsätter dessa stämningar.

Apples mål, som Pamela Jones Groklaw har tittat på Apples rättsliga anspråk och hon har hittat en förklaring. Apple vill inget mindre än “alla Samsungs vinst från en produkt som finns att se alltför mycket som Apples. 100%, utan även avdrag för alla andra funktioner och teknologi som Samsung arbetat hårt för att uppfinna och betalda FoU tänka ut och sätta ihop. Ovanpå det går Apple med att säga, det vill skadestånd för förlorad vinst, i det här fallet $ 500.000.000 bara för detta, med ränta och kostnader. Och sedan vill “liknande åtgärder” för trade dress intrång och utspädning för patentintrång. Ka-ching “;. Jag tvivlar väldigt mycket Apple kommer att få det, men om det är målet, jag tror att det Apple verkligen vill är att förbjuda all försäljning av Samsung och andra Android smartphone och tabletter från marknaden. I domstol efter domstol kräver Apple att försäljningen av den felande produkter stoppas,. Varför? Jag tror att det beror på att Apple, utan en väl jobb har blivit rädda för konkurrens,. Apple har råd att göra bra med Microsoft. Pojkarna från Redmond med sina smartphones och surfplattor har aldrig varit konkurrenskraftiga på respektive marknad. Android är en annan sak,. Visst, Apple fortfarande äger tabletten marknaden, men Android-surfplattor som, Googles Nexus 7 och, Samsungs Galaxy Note 10.1, börjar ge verklig konkurrens. I telefoner men, Android har 68% av smartphone marknaden. Äpple? De är en avlägsen tvåa med bara 16% av marknaden,. Kort sagt, vad jag tycker är bakom Apples stämning mani är att företaget såg att det riskerade att förlora sin marknadsföring mojo. Utan Jobs, Apples vet att det är friläge snarare än framåt. Naturligtvis finns det fortfarande massor av Apple-produkt hype. Varje dag ser en annan, iPhone 5 rykte. Men hur länge kan Apple hålla excitment gå utan utan jobb drar kaniner ur produkten hatt? Som webbplatsen brittiska författaren Ben Woods uttryckte det, “, Apple är riskerar att bli tråkigt,. Så om du vill keeep tjäna mer pengar än många länder, men du har anledning att tro att du inte kan hålla produkterna pengar magic går mycket längre, vad gör du? Varför gör ni vad många företags översittare har gjort tidigare. Du försöker hålla rivaler ur marknaden med krok, skurk, eller rättegång. Det är vad rädd affärs mobbare har alltid gjort och Apple är inte annorlunda .; Historier, Apple mot Samsung tidslinje: Guiden till vad som händer.

Apple riskerar att vara tråkig, Ruttna Apple: Apples usel konstruktion patenträttegångar, varför Apple skulle överge sin “termisk” kriget mot Android, Apples Worldwide kriget mot Samsung och Android

USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Australiska flygbolag förbjuda Samsung Galaxy Note 7