Verizon lanserar Flex Se film streaming app för FiOS abonnent Android, Blackberry, Windows Mobile-enheter

Verizons FiOS TV tjänst förgreningar ut till mobila enheter, bara frigöra Flex Se video on demand-app för Android, Blackberry och Windows Mobile handdatorer. Det ger FiOS abonnenter möjlighet att hyra eller köpa filmer från FiOS samling av titlar (själva appen är gratis) och titta på dem, inte bara på telefoner, men också på datorn eller HDTV.

Smartphones, USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu, Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Listan över kompatibla enheter är små och inte helt oväntat är full av dem som Verizon säljer, som Droid 2, Droid X, och Blackberry Storm, men Flex View är också tillgänglig för bärbara Windows Mobile 6.5. Noterbart är, det finns ingen iPhone eller iPad stöd för närvarande. Flex View ger dig möjlighet att hyra en film för en 30-dagarsperiod – med antingen 24 eller 48 timmar för att visa den när du börjar spela det – eller så kan du köpa filmen. Filmer kommer i standardupplösning eller hög upplösning, varvid den senare är uppenbarligen bäst lämpade för tv-tittande.

Filmen kan ses på upp till fem enheter, men den största bekvämligheten du vill – möjlighet att pausa en video på en enhet och sedan fortsätta att titta från den platsen på en annan – är inte tillgänglig på lanseringen. Bristen på Apple-support omfattar dator visning, som Flex View inte fungerar på Mac.

Om du är en FiOS abonnent och inte har en Netflix abonnemang, kan Flex View vara en praktisk app för att titta på video i farten, men det ser ut som du måste vänta på att få lite live-TV streaming på din telefon eller surfplattan.

USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod