Verizons 2014 tech prognoser för företaget

Enligt Verizon, den viktigaste tekniska utvecklingen se upp för 2014 är skiftet i kontroll över miljön från företag till konsument.

Socialt företagande, Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform, CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, Socialt företagande, Micro-påverkare är att förändra sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport

Bäraren årliga rapporten säger att det nya året kommer att se en fokus på hur företag och regeringar använder teknik för att förbättra kundens upplevelse och möjliggöra innovation – men i sin tur, kommer konsumenterna att inse hur mycket makt sociala nätverk och personliga utvecklingen tjänsten ger dem .

Vi upplever en demokratisering av företagets teknik “, säger David Small, Verizon Enterprise Solutions chief plattform officer.” Spegla vad som hänt i konsumentteknik utrymme, företag teknikanvändare leta efter tjänster som ska levereras på begäran, till en tid och plats efter eget val, och på det sätt som de vill. Under 2014 kommer företaget framgång mätas genom hur väl organisationer kan använda teknologi för att möta användarnas förväntningar och utnyttja individuell innovation.

De viktigaste trenderna Verizon tror kommer varumärke teknik inom områdena företag och statliga nästa år är

1. Kunden One kommer av ålder

Möjligheten att skräddarsy en konsumentens upplevelse och för att tillgodose individuella behov kommer att bli ett varumärke differentiator 2014. Verizon tror att företagen kommer att fokusera på kundservice genom kanaler inklusive Internet, mobil teknik, broadcast och butiks att locka kunder – som kommer oftare än nu förvänta sig mer personlig service. Som ett resultat av detta kommer dessa rutter öppnar nya marknadsmöjligheter som företag arbeta direkt med deras konsumentmarknaden och kunna utnyttja insikter genereras av Big Data.

2. M2M “som en tjänst” förenklar åtkomst till den anslutna världen

4G LTE trådlösa tjänster och tillgången på maskin-till-maskin (M2M) lösningar “som en tjänst” över Internet kommer sannolikt att förbättras och tredje man möjlighet att bidra till att säkra dessa enheter från cyberhot, en viktig faktor som har hindrat företaget från omfamna M2M-teknik. Dessutom anser Verizon att som M2M accelererar, tillverkare, återförsäljare och affärspartners kommer att kunna förverkliga den fulla potentialen av nya intäktsströmmar och effektivisera sina leveranskedjor.

3. Cyber ​​ledning blir en prioritet, tack vare bristen på kvalificerad säkerhetsexperter

IT-brottslighet och angrepp på uppmärksammade mål har blivit produktiv – och kommer att tvinga företag att öka cyberrelaterade budgetar 2014, samt ompröva traditionella metoder för cybersäkerhetshantering. Som företag fortsätter att anta mobila enheter, bring-din-egen-enhet (BYOD) politik, Big Data och molnlösningar, både internt och tredje part säkerhetslösningar förväntas stiga. Verizon säger att företaget kommer att utveckla och genomföra hybridmodeller cyberhanterings som kombinerar både inom ett brett spektrum av funktioner såsom identitetshantering, säkerhet analys och cyberintelligence, samt styrning, risk och efterlevnad.

4. IT decentralizes

Organisationer som omfattar moln, rörlighet och M2M kommer att se decentralisering av informationsteknik. IT kommer att bli avgörande för alla affärsfunktioner, och som ett resultat, kommer det att arbeta närmare med enskilda affärsenheter och fokusera på att utveckla verktyg för processer som är användbara för både arbetstagare och konsumenter.

5. Leverantörer lägga tyngdkraften till molnet

I en värld där mobil teknik är vanligt och medieinnehåll som erbjuds, är molnet förväntas bli “den enda plats” där växande datavolymer kan lagras, nås och analyseras på efterfrågan. Verizon säger att 2014 kommer att lägga mjukvara och tjänster till molnet vara en huvudfokus för molnleverantörer som vill locka kunder.

För mer information, se infographic nedan

Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

Twitter reaktion på Apple Launch

Mikro påverkare förändrar sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport