Vertical bidrar till sociala medier funktioner

Vertical är en av de senaste integrerade SMB e-postmarknadsföring plattformar för att lägga omfattande sociala medier marknadsföring funktioner.

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela

Tidigare i år köpte San Francisco-baserade molnmjukvaruföretag hönshuset plattform, som det läggs till sina tjänster i juni. Den här månaden har det infört två nya funktioner som gör det enklare att dela socialt innehåll: kuponger, som är ett sätt att skapa anpassade kampanjer som kan publiceras som en flik Facebook och / eller som en fristående webbsida och Clipper, som är en en knapp sätt “klippning” och spara webbadresser som kan läggas till biblioteket ett innehåll för att dela med fans och följare.

Små företag vet att de måste vara mer aktiv på sociala medier, men att hitta tid att dela innehåll som är engagerande och som driver försäljningen är fortfarande en stor utmaning “, säger Janine Popick, VD för Vertical.” Våra nya kuponger och Clippers verktyg hjälpa till att lösa detta problem genom att göra det så enkelt som möjligt för små företag att främja incitament och innehåll, vilket ger nya och befintliga kunder en anledning att ta kontakt med dem på sociala medier.

Båda de nya funktionerna finns gratis som en del av en Vertical Social prenumeration, som kostar $ 18 per månad efter en provperiod på 30 dagar.

När jag talade med Vertical småföretag kund Johnny Shelby, ägare av Houston personlig träningsföretag Third Coast utbildning, berättade han att hans förmåga att schemalägga sociala kampanjer med Vertical sociala plattformen var en av de viktigaste orsakerna han valt tjänsten. Detta gör det möjligt för honom att avsätta vissa tider under veckan eller månaden när han kan koncentrera sig på att skapa kampanjer för att nå sin nisch publik av idrottare.

Det gav honom också med feedback och mätmetoder för att övertyga honom att minska antalet nyhetsbrev han producerar varje år. Istället för att skicka ut dem en gång per månad, han nu gånger dem för varje 45 dagar eller till specifika lokala händelser som har betydelse för hans klienter.

“I min verksamhet, är viktigt word of mouth. Jag försöker få folk att jag inte har träffat schemaläggning utnämningar genom vänners vänner, så med hjälp av sociala är som att ha dem viska i någon annans öra”, säger Shelby.

Alex Chang, vice vd för sociala plattformar för Vertical, sade hans företag fokus ligger på att skapa mallar och tjänster som gör att SMB skapa en “konstant ström av engagerande samtal.”

För nu, innebär att främst fokusera på att möjliggöra ingrepp med Facebook och Twitter, trots att hans företag är bara en av de moln marknadsföring programvaruleverantörer tittar noga för framtida sätt att integrera med Pinterest.

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela