Vill du göra din webbplats mer effektiv?

Hur ofta har din lilla företagets marknadsföringsteam aktivt analysera besökarnas beteende och kampanjstatistik i samband med din webbplats – och sedan vidta åtgärder för att förändra saker som inte fungerar så bra? Varje timme? Dagligen? Varje vecka? En gång i månaden?

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela

Svaret är förmodligen, “Inte alla som ofta.” Det beror på många av de verktyg och tjänster som byggts för att göra detta har utvecklats av tekniska människor kan användas av tekniska människor, absolut inte för någon som är en, av misstag IT-chef, som bara händer för att hantera webbfunktioner som bara en del av deras övergripande arbete Arbetsuppgifter.

Ange SiteApps, en tjänst som är speciellt inriktad på att hjälpa små företag att utvärdera sina Google Analytics information utan att kräva en examen i webbutveckling.

Företaget erbjuder massor av webbwidgetar och applikationer som små företag kan lägga till deras webbplats för att göra den mer effektiv: såsom sociala medier publik bygga verktyg eller betalningsalternativ. SiteApps rekommenderar vilka tjänster företaget kanske vill överväga att använda, baserat på företagets unika – och ständigt föränderliga – Analytics-profil.

Till exempel kan ett litet företag överväga att lägga en app som belönar återkommande besökare incitament att bli en betalande kund varje gång de kommer tillbaka till webbplatsen.

Tjänsten, som har funnits i cirka två år och skapades ursprungligen av brasilianska digitalt marknadsföringsföretag Predicta, har cirka 55.000 användare hittills, enligt bakgrundsinformation om sin egen webbplats.

Här är SiteApps egen beskrivning av sin tjänst: “Hela definitionen av” webbplats manager “förändringar. Idag rollen som chef faller i händerna på techie, som är inte nödvändigtvis det mest affärsinriktad person i organisationen med SiteApps slutligen folk mest intresserade om utvecklingen av webbplatsen kommer att ansvara för förändring. ”

Det finns en gratisversion av tjänsten, som täcker upp till 100.000 per månad sidvisningar, veckoanalys och “fem aktiva installationer” av olika SiteApps widgets. Betald planer börjar på $ 9,99 per månad för dagliga analysuppdateringar, 20 aktiva installationer och 500.000 månatliga sidvisningar.

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer

Video: 3 tips för att anställa Millennials

Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: Betala för att spela