VMware regissör: “har IT-mål egentligen inte ändrats under det senaste decenniet”

NEW YORK – För företag fortfarande osäker om att hoppa till molnet, Christian Paulus, chef för produktions application management på VMware, säger att molnet är helt enkelt bara en “ny” sätt att konsumera IT-tjänster.

SugarCRM lägger privata moln alternativ med automatisk uppgifter isolering, SugarCRM förhandsvisningar nästa generations kundengagemang plattform, SugarCon round-up: DocuSign, få tillfredsställelse sociala integrationer, IBM VP beskriver “befogenhet konsumenten tid” på SugarCon 2013. SugarCRM öppnar upp till rörlig arbetskraft med nya iOS-app, Panel: Hur man kör en “kundcentrerad organisation

Han sammanfattade att det inte var tjänster körning som betyder mest – men hur.

; Q & A med SugarCRM vd Larry Augustin

“IT mål har egentligen inte ändrats under det senaste årtiondet,” sade Paulus, när han talade vid SugarCon 2013 på Waldorf Astoria på onsdag.

“IT mål har egentligen inte ändrats under det senaste årtiondet,” sade Paulus.

Paulus pekade mot en färsk Gartner undersökning från mars 2012, som fann att smidighet och snabbhet plockades som toppförare för privat cloud computing med 57 procent av rösterna, följt av affärs inriktning och kostnader, respektive.

“De konsumtionsmodeller har förändrats i grunden, som har varit den främsta drivkraften för molnet” Paulus beskrev.

Han fortsatte att några andra saker som dramatiskt har ökat är “enorma mängder arbetsbelastning”, till exempel program som SugarCRM men även middle tillsammans med anpassade och äldre program.

Paulus definierade att utbyggnaden har blivit kontrollpunkten för överföring av arbetsbelastningar till olika destinationer, vare sig de är virtuella miljöer eller privata och publika moln (eller en kombination av de två).

“Hela mekanismen bakom detta har förändrats,” Paulus reflekterade och tillade att det finns ständig förändring även för att hantera dessa arbetsbelastning och appar också.

Är att hans keynote var på Sugars årliga powwow, Paulus avslutades med en kort demo av hur SugarCRM kan sättas på VMwares vFabric Application Director, värnpliktens att det kan påskynda app distributioner samtidigt som större flexibilitet att välja en konsumtionsmodell.

 från SugarCon 2013 på hemsidan

Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform

Vem som påverkar CIO? Här är topp 20

Socialt företagande, Linkedin avslöjar sin nya blogging plattform, CXO, Vem påverkar CIO: er? Här är topp 20, Apple, Twitter reaktion på Apples lansering, Socialt företagande, Micro-påverkare är att förändra sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport

Twitter reaktion på Apple Launch

Mikro påverkare förändrar sättet varumärken gör social marknadsföring enligt ny rapport