VMware resurser pooler att utveckla Socialcast Integration Engine

Den sociala företag är ett hett ämne i veckan med Salesforce.com årliga Dream expo pågår denna vecka, men VMware är också att främja utvecklingen med debuten av Socialcast Integration Engine idag.

Socialcast Reach, som redan integrerar verksamhet strömmar från Sharepoint, CRM-system, etc., gemenskapen App Manager, där utvecklare bygga applikationer på Socialcast plattform, utvecklare API, inklusive REST API tillgängligt i Socialcast för full tillgång till samma funktioner tillgängliga via en gemenskap Socialcast webbplats, som är tippad att erbjuda ännu djupare sociala integrationer med affärssystem

Målet med projektet är ganska enkel och allmänt går längs med temat socialt företagande i allmänhet: integrera sociala funktioner som ska i slutändan levererar information som kan leda till att göra bättre affärsbeslut.

Det sätt som VMware försöker stå isär med Socialcast Integration Engine är genom att beskriva denna nya strategi som ett sätt att integrera egenbyggda företag program för allt från HR till lagerhantering med sociala plattformar.

VMware försöker uppnå detta genom att kombinera de följande tre tillgångar för att vända system till bidragande faktorer i aktiviteter

Genom att aktivera dessa system och föra dem till Socialcast aktiviteter, VMware hänvisar till att detta kommer att leverera i tid och mer relevanta uppgifter till anställda som kan agera på denna information snabbare.

Den Socialcast Integration Engine är nu tillgänglig via Socialcast fria samhällen för upp till 50 användare. Större samhällen kan rymmas, men intresserade kunder behöver kontakta Socialcast direkt.

VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag

IBM steg upp moln behandlar VMware, SugarCRM

VMware köper Arkin Net, tillägger programvarustyrd nätverk heft

Offentliga cloud computing leverantörer: En titt på styrkor, svagheter, helheten

Moln, VMwares nästa spel: Hantera alla moln för företag, moln, IBM steg upp molnerbjudanden med VMware, SugarCRM, datacenter, VMware köper Arkin Net, tillägger programvara definieras nätverks heft, moln, offentliga cloud computing leverantörer: En titt på styrkor, svagheter, helheten