Windows Phone Samsung överhettning och Google Apps

En rapport dök denna vecka som hävdar Microsoft överväger att låta Windows Phone ägare kör Android-appar. Avsaknaden av program jämfört med konkurrenterna har länge plågat Windows Phone, och detta skulle vara ett sätt att hantera denna situation.

Om Microsoft tillät köra Android-appar på Windows-enheter den bör göra det lättare att få Android-enhet ägare att byta till Windows Phone, eller Windows 10.

Källa: Informations

Snapdragon 810 okta-core processor från Qualcomm har försenats ett tag. Företaget säger att det kommer att släppas snart, men informationen har dykt upp som kan påverka frisättningen.

Samsung sägs ha sjunkit planer på att använda den nya Snapdragon processor på grund av överhettning exponeras under testningen. Företaget planerade att sätta denna processor i den kommande Galaxy S6.

Denna information kommer från en anonym källa så det bör tas med en nypa salt.

Källa: Android Community

Android avancerade användare tycker om att skjuta sina enheter till gränserna. Det handlar ofta om att installera egna skivor för att ersätta den officiella Android OS som levererades på sin enhet.

Att ha en egen ROM innebär att förlora enkel tillgång till Googles appar. Det har förändrats med ett programpaket som dök upp på nätet att ladda ner och installera Android service och apps.

Källa: Technobuzz

Folket på Google vill äga hela din Android upplevelse. För att göra det de skulle behöva hantera din mobiloperatörs, och enligt denna webbplats som är vad de vill göra.

I rapporten anges att Google är i diskussioner med Sprint och T-Mobile att få tillgång till deras nät för att sälja till Android kunder.

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Rykte: Microsoft överväger stöd för att köra Android-appar

Källa:

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Samsung droppar Qualcomm över överhettning fråga

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

Installera Google Apps på anpassade ROM system

Google vill sälja dig operatören