Windows tabletter: Allt om tangentborden

Microsoft genomförde en stor utmaning i att göra Windows 8 fungerar bra på både stationära och bärbara datorer och tabletter. Att Windows fungerar så bra på tabletter är därför vi ser så många ut på marknaden. Till skillnad från tabletter på andra plattformar, med goda tillbehör finns är viktigt för dem som kör Windows.

Star Trek: 50 år av positiv futurism och fet social kommentar, Microsofts Surface allt-i-ett dator sägs rubriken oktober hårdvara lansering, Händerna på med iPhone 7, ny Apple Watch och AirPods, Google köper Apigee för $ 625.000.000

Oddsen är, du ser iPads allt, och några Android tabletter också. De kan användas utan tillbehör, eller kanske med minimala omslag som Apples Smart Cover. Det är på grund av den tunna, lätta formen av tablett som är bra att använda i händerna.

Windows tabletter är en annan sak. De är fulla datorer i tablett kläder. Även om det är säkert möjligt att använda dem nakna i handen, jag slår vad om de flesta vänjer med ett tangentbord.

Windows tabletter är en annan sak. De är fulla datorer i tablett kläder. Även om det är säkert möjligt att använda dem nakna i handen, jag slår vad om de flesta vänjer med ett tangentbord. Microsoft insåg detta skulle vara fallet tidigt med sin yta tabletter. Det producerade en rad av tangentbord täcker, nu numrering tre, från get-go med ytan. Företaget visste att många köpare, kanske de flesta av dem skulle sluta med Surface som en bärbar dator snarare än en tablett.

Det har varit min erfarenhet med andra Windows-tabletter också. Jag har använt flera med bärbara bryggor, och en med en mobil Bluetooth-tangentbord. Även om alla dessa tabletter fungerar bra i handen, verkar Windows 8 mer naturligt när den används med ett tangentbord. Det är hur jag sluta med alla Windows tablett oftare än inte.

Jag är inte ensam i detta avseende bygger på samtal med många Windows Tablet användare. Ha en bra tangentbord lösning är avgörande för att locka köpare till tabletten, och för att göra dem lyckliga. Huruvida detta är den form av en bärbar dator docka som förvandlar Windows tabletten i en full laptop ersättare, eller en portfölj, eller en enkel täck bör OEM frisätta en samtidigt som tabletten träffar marknaden.

Lenovo förstår behovet av bra tangentbord tillbehör. Den nyligen presenterade, ThinkPad 10 tablett har inte en utan två alternativ för tangentbord, som till fullo utnyttja styrkan i Windows 8.

Microsoft förstår också detta och har producerat tangentbord täcker för dess yta tabletter sedan lanseringen. Det fortsätter att förbättra dessa täcker eftersom de är avgörande för framgången av ytan. Den nyaste modellen för just lanserat, Surface Pro 3, är ännu bättre än tidigare modeller.

Att försumma att bygga en sådan tangentbord tillbehör, eller ännu bättre flera stilar för att ge köparna ett val, kommer sannolikt att se att skinande ny tablett tyna bort på hyllorna. Människor förväntar sig att använda en Windows-enhet med ett tangentbord åtminstone en del av tiden, och bristen på en kommer sannolikt att sätta dem.

Vissa Windows Tablet beslutsfattare redan producerar sådana tillbehör, och det är en bra sak. Köpare gillar val, och det är vad du ger dem med mer än ett tangentbord alternativ. Var noga och prissätta dem realistiskt, men särskilt om surfplattan är redan dyrt. Om du bara bygga ett tangentbord alternativ för Windows tablett, tycker om att kasta det in med tabletten. Om något tillbehör är sannolikt en nödvändighet för de flesta av dina kunder, lägga den i lådan med tabletten.

Här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone

? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien

$ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå

Lenovo lanserar ThinkPad 10: Business tablett med smarta tillbehör, ThinkPad Tablet 8: Liten, stor, och alla affärer, Lenovo Miix 2 8: Första intryck (händer på), Lenovo ThinkPad Tablet 2: Första intryck (översyn), ThinkPad Tablet 2: Best Windows tablett

Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada

iPhone, här är vad Android ägare gör när Apple släpper en ny iPhone, Innovation,? M2M marknaden studsar tillbaka i Brasilien, rörlighet, $ 400 kinesiska smartphones? Apple och Samsung skaka av billiga rivaler, höja priserna ändå, iPhone, Apples garanti för vattenresistent iPhone 7 omfattar inte flytande skada