Wix förbättrar app integration, snabbar upp mobilwebbplatser

Med mer än 48 miljoner användare över hela världen, är Wix en av de mest populära Web utvecklingsplattformar för små och medelstora företag men tekniken fortsätter att mogna som en bred resurs för att köra ytterligare aspekter av sin verksamhet.

SMB Web företag Wix köper mobil handel app byggmästare

Att evolutionen återspeglas i en av företagets senaste uppdateringarna: Det har släppt ett programmeringsgränssnitt, WixHive API, som gör det mycket enklare för små företag att integrera information som samlats in om webbplatsbesökare med andra program från deras Wix App Market instrumentpanelen .

Exempel på vad som finns där bland annat kända resurser som Constant Contact eller MailChimp liksom massor av andra verktyg som sträcker sig från bokning tjänster till kupongsystem.

“Genom WixHive API, utökar vi vårt erbjudande ytterligare genom att skapa en miljö där de kan generera affärsprocesser med hjälp av oberoende program och data som samlats in från sina webbplatser”, säger Avishai Abrahimi, grundare och VD för Wix, i ett uttalande .

Även förra veckan införde Wix något som kallas Mobile Sonic. Tekniken är speciellt avsedd för de cirka 2,8 miljoner individer och företag som använder Wix att skapa och hantera mobila webbsidor. Avsikten är att påskynda hur snabbt de platser laddas, utan att störa den stationära versionen.

 berättelser

GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP

SMB, GoDaddy köper WordPress verktyg ManageWP, SMB, Video: 3 ovärderliga tips från kända tech entreprenörer, SMB, Video: 3 tips för att anställa Millennials, Enterprise Software, Microsofts nya affärsmodell för Windows 10: betala för att spela