Yahoo fortsätter att förbättra medieupplevelser med Cooliris förvärv

Miljontals människor ta bilder med sina smartphones och sedan dela dessa bilder över en rad sociala nätverk och fotodelningstjänster.

Smartphones, USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu, Apple, Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189, Apple, dessa iPhone och iPad kommer alla att bli föråldrade den 13 september, Mobility, T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod

Ibland är det mest genomgripande lösning är att ändra hela problemet.

Cooliris är en app som ger alla dessa bilder till en plats för att göra det lättare för dig att upptäcka och njuta av dessa bilder. Cooliris meddelade att det bara köptes av Yahoo och kommer att fortsätta att arbeta med förbättrade foto erfarenheter som en del av Yahoo.

Cooliris nyligen lanserade BeamIt för iOS. Detta är en privat meddelandetjänst fokuserad på fotodelning erfarenhet. Integrera BeamIt med Flickr omfattande nätverk kan vara något som vi ser från Cooliris folk inom en snar framtid.

Vissa Android-enheter ändå ge bildgallerier med stöd för olika tjänster, men Cooliris rovides en mer omfattande upplevelse för både Android och iOS användare. Cooliris är fortfarande gratis för iOS och Android-enheter och tillkännagivandet inte ange huruvida det blir några förändringar i appen availbility.

USA: s regering: Sluta använda Samsung Galaxy Note 7 just nu

Mycket prisvärt: Best Buy säljer ursprungliga Apple Watch för bara $ 189

Dessa iPhones och iPads kommer alla att bli föråldrade den 13 september

T-Mobiles gratis iPhone 7 erbjudandet kräver initiala kostnader och massor av tålamod